dimecres, 18 de juny del 2014

Xavier Sala-i-Martín conversa amb Joan Soler

Xavier Sala-i-Martín conversa amb Joan Soler


Un economista i un missioner. El món global i el món local. El punt de trobada? Olot. I és que l’aniversari dels 10 anys de la Fundació Umbele se celebrarà a la capital de la Garrotxa el dissabte 12 de juliol a les 6 de la tarda, a la sala Torín.

L’acte principal consistirà en un col·loqui entre el fundador d’UMBELE, Xavier Sala-i-Martín, Jan Laporta i el missioner i mossèn olotí Joan Soler. Moderat per l’olotí Jordi Sellas.

També comptarem amb unes actuacions musicals per donar la benvinguda a tots els assistets, a càrrec dels grups GRILLATS I ELS GARROTXINS DEL PLAYBACK.
I, finalment, la festa de celebració del 10è aniversari d’UMBELE,  a l’exterior de la sala Torín, on tots els assistents a l’acte podran intercanviar opinions amb tots els tertulians.

La Fundació Umbele té per objectiu ajudar directament els ciutadans més pobres de l’Àfrica, especialment les dones, a través d’una xarxa de missioners, que són els qui coneixen de primera mà les necessitats del territori. En concret, Umbele pretén que els mateixos habitants puguin emprendre projectes que els permetin sobreviure i viure amb el seu esforç.

Per assistir a l’acte, caldrà fer una aportació de 10 euros que es destinaran, íntegrament, a finançar projectes de la Fundació Umbele. Aquesta contribució permetrà l’accés a l’acte fins a omplir l’aforament limitat per l’espai. L’adquisició es pot fer a través del web salatorin.olot.cat i de les taquilles del Teatre Principal i de Can Trincheria.

Amb la col·laboració de:
AJUNTAMENT D’OLOT, NOEL, MORITZ, NATRUS, AIGÜES SANT ANIOL, ARNAU ESTUDI D’ARQUITECTURA,  PASTISSERIA FERRER I  CAVES MONT-FERRANT