divendres, 14 de juny del 2013

Fi de curs 2012-2013


Després d’uns quants mesos el curs escolar 2012/13 arriba al seu final. Estem tots junts per acabar un any que des de l'AMIPA, com a pares i mares, volem celebrar amb vosaltres professors i alumnes doncs junts hem arribat al final d'una etapa, no només educativa sinó també vívida.
I, si bé la història no conclou, estem ara aquí amb la nostàlgia de mirar enrere i amb la il·lusió de veure cap endavant. Reconèixer l'esforç i entrega als professors per  donar i, als nostres fills, per rebre una formació acadèmica sòlida en les diverses matèries. També, per compartir sentiments, somnis i il·lusions.
Quan vam començar el curs escolar, des de l'AMIPA vam projectar la nostra voluntat per millorar quantes coses poguéssim fer en benefici dels nostres fills i de la nostra Escola. Heus aquí alguns dels treballs realitzats al llarg d'aquest any:
  • Gestió directe de venda de xandalls camises i pantalons d’esport.
  • Subvenció de 18 € als membres associats AMIPA, per la realització de les sortides escolars.
  • Arranjament definitiu dels protectors de seguretat a les pistes esportives del Cor de Maria.
  • Col·laboració en les activitats Nadalenques i de Reis,  al Mª Reina i Cor de Maria: Material, xocolatada amb melindros, foc a terra, etc.
  • Berenar per a la cantada de Nadal de totes les classes al Espai Torin.
  • Reunions mensuals entre els membres de l’AMIPA i, amb l’escola i Patronat, per tractar diferents temes de l’actualitat en la vida escolar dels nostres fills.
  • Organització del berenar del festival final de curs  i actuacions musicals de cada escola. Entrega de premis a les activitats i treballs de comprensió lectora per a cada curs.
Pares, alumnes i professors hem hagut de fer un esforç per adaptar-nos a la nova realitat educativa i, des de l'AMIPA, mantindrem tota la nostra dedicació i entusiasme per al proper curs escolar amb el desig de millorar la nostra Escola. També ens agradaria continuar rebent les vostres propostes i percebre que estem acompanyats.

A tots un bon estiu!