dimarts, 24 d’abril del 2012

FESTIVAL FUTBOLNET (FUNDACIÓ FC BARCELONA)


Aquest dissabte 28 d'abril se celebra al Firal d’Olot el festival FUTBOLNET, organitzat per la Fundació del  FC Barcelona i la Fundació SER.GI, I AMB LA COL·LABORACIÓ DE  l'Ajuntament d’Olot.


FUTBOLNET és un projecte que s’està desenvolupant a Olot amb més de 40 nois i noies entre 12 i 16 anys. En aquest projecte, prenent el futbol com a eix i centre d’interès, practiquem valors i ens entrenem en el diàleg i l'autogestió.

El Festival const d’un torneig de futbol amb la metodologia de treball dels 3 temps (1r temps pactar normes, valors ... a treballar durant el partit, 2a part el partit  pròpiament  i 3a part valoració del que s’ha pactat inicialment ; no guanya necessàriament qui més gols marca).
Hi haurà també parades informatives de diferents entitats d’Olot i actes paral·lels que ajudaran a animar la festa.  

En un principi el festival estava pensat per a nens/es de 1r a 4t d’ESO, però avui se’ns ha dit que ho podíem obrir a 5è i 6è de primària, és per això que us demanem si podeu fer el màxim de difusió de l’activitat.

L’activitat és gratuïta.

La inscripció es pot fer descarregant el full d’inscripció  a través de la pàgina web  www.joventutiesports.olot.cat i portar-ho omplert a les oficines del Patronat d’Esports fins el divendres al migdia  o bé el mateix dia del Festival a les 9:30h al Firal.

Es poden inscriure per equips (6 persones) o individualment