dimecres, 28 de setembre del 2011

«sense tallar i enganxar»


Arrenca la VI edició del concurs de treballs escolars «sense tallar i enganxar»

Ja s'ha obert el termini d'inscripció a la VI edició del concurs de CEDRO «Si ets original, ets de llibre», que proposa a estudiants de secundària, batxillerat i cicles de formació de grau mitjà l'elaboració de treballs d'investigació sobre qualsevol tema .

Els treballs, duts a terme en grup i coordinats per un professor, han de ser originals, ben documentats i respectuosos amb els drets d'autor. Per a la seva elaboració han de seguir les guies propostes per És de llibre, el programa educatiu de CEDRO amb la finalitat l'alfabetització de la comunitat educativa en gestió de la informació i la documentació respectant els drets de propietat intel.lectual.

Les cinc edicions anteriors de «Si ets original, ets de llibre» han comptat amb la participació de 14.573 alumnes, 1.756 professors i 1.246 centres de tot Espanya. Les bases del concurs, el formulari d'inscripció i les guies per a l'elaboració de treballs escolars en tots els idiomes vehiculars de l'ensenyament es poden aconseguir en www.esdelibro.es.