dilluns, 9 de febrer del 2009

Carpeta Salut


















Després de la presentació i entrega de la Carpeta de Salut, en les diferents comissions del Consell Escolar Municipal d’Olot, es comentava que seria interessant i útil disposar, a més a més, de la documentació de la carpeta “penjada” a Internet per poder ser consultada per tothom (mestres i professorat, pares i mares, personal sanitari...). A la vegada comentàvem que podria ser útil per anar afegint i actualitzant les diferents aportacions que es vagin produint i consensuant, per tal de disposar-les de manera àgil i ràpida (sense excloure, en absolut, l’actualització de la Carpeta que TOTS els centres disposeu).

Doncs bé, atenent a la demanda que ens plantejàveu TOTA la documentació la trobareu a la vostra disposició al web de l’IME. Esperem i desitgem que us sigui d’interès.

I recordeu que la Carpeta té una clara vocació d’esdevenir una carpeta oberta pel fet que es puguin actualitzar els continguts amb facilitat, per tant, estem absolutament oberts a les vostres aportacions i suggeriments.

Fons
IME