diumenge, 22 de novembre del 2015

COL·LABORACIO DE L'AMIPA AMB L'AUXILIAR DE CONVERSA :


COL·LABORACIO DE L'AMIPA AMB L'AUXILIAR DE CONVERSA :

Com ja sabeu, tant a COR DE MARIA com a MARIA REINA aquest curs 2015-2016 els nostres fills tornen a tenir un AUXILIAR DE CONVERSA que els ajudarà i servirà de suport per a aprendre i millorar l'anglés d'una manera pràctica i lúdica, de tal manera que puguin reforçar el domini de l'anglès que l'Escola ensenya com a assignatura.

Es diu CHARLIE i és un noi jove vingut d'Anglaterra que durant el curs conviurà amb vàries famílies d'alumnes mentre realitza aquestes activitats mitjançant un Conveni amb la nostra Escola.

L'auxiliar de conversa és una reinvindicació que des de l'AMIPA havíem anat fent des de feia anys, amb la finalitat d´ajudar a millorar el coneixement de l'anglès dels nostres fills, donat la importància com tots sabem que té el domini d'aquest idioma.

L'any passat ja vàrem tenir una primera experiència, amb una prova pilot que no va anar tant bé com esperàvem per raons diverses que no varen dependre ni de l'Escola ni de l'AMIPA. Amb en PHIL, un noi potser massa jove sense experiència anterior i que a més va marxar abans d'hora.

Aquest curs esperem que tot vagi més bé i des de l'AMIPA volem transmetre la nostra il·lusió i el nostre suport en aquest nou projecte, en el que l'AMIPA col·labora fent-se càrrec del 50 % del cost econòmic que suposa per a l´Escola l´estada d'en CHARLIE. 

També volem agraïr la col·laboració de les famílies que l'acolliran durant el curs i us animem a tots com sempre a col·laborar amb l'AMIPA !!!